Akter
O namaUslugeOglasavanjeScenski programKontakt
WEB  DESIGN
portfolio video radova
Graficki dizajn
SVE O ŽENAMA

 

 

Sve o zenamaU produkciji Centra za kulturu Valjevo 2007. godine, premijerno je izvedena predstava Sve o ženama po tekstu Mira Gavrana, a u režiji Ksenije Krnajski kao srpska praizvedba ovog teksta.

Svojim nespornim profesionalnim umećem, suptilnom intuicijom, uz minimalističku scenografiju i kostim, diskretan i efektan dizajn svetla, dobru muziku, rediteljka predstave istakla je u prvi plan glumačko umeće triju profesionalnih glumica Nele Mihailović, Angeline Lukić i Katarine Vićentijević. Odigrala je na najjaču kartu – i dobila. Glumačka podela dobila je apsolutno opravdanje, jer je ovaj i ovakav triling dama suvereno pokupio najvažniji talon – naklonost publike.

Opširnije...
 
AKTEATAR: NIKAD HEROIN
Nikad heroin"AKTeatar: NIKAD HEROIN" je edukativna pozorišna predstava nastala na osnovu istinitih ispovesti bivših zavisnika objavljenih na sajtu www.nikad-heroin.com. Kroz 4 faze kroz koje prolaze svi likovi, predstava objašnjava mehanizam ulaska u bolest zavisnosti, zablude i predrasude vezane za upotrebu narkotika i zavisnike uopšte, simptome, psihičke, fizičke i socijalne posledice bolesti, karakteristično ponašanje zavisnika, načine lečenja. Predstava "AKTeatar: NIKAD HEROIN" namenjena je pre svega mladima i njihovim roditeljima u cilju podizanja svesti o štetnosti zloupotrebe psihoaktivnih supstanci, ali je zbog svoje neobične dramske forme i umetničke vrednosti koju poseduje naišla na odličan prijem i kod publike koju čine ljubitelji teatra.
Opširnije...
 
GUDAČKI KVARTET MISS
MISSGudački kvartet „ MISS“ osnovan je u Valjevu 2006. godine . Prvi sastav akademskih muzičara u gradu, čine profesorke Srednje muzičke škole „ Živorad Grbić“ :

Nastao sa  željom da pokrene valjevsku umetničku muzičku scenu, kvartet  je već na samom početku svog postojanja na kulturnoj sceni Srbije, od strane umetničke kritike i publike ocenjen  kao sastav visokog akademskog nivoa sa  prepoznatljivim, izuzetno temaperamentnim stilom kamernog muziciranja i uvek svežom, kreativnom koncepcijom interpretacije muzike pisane za gudački kvartet.
Od samog početka svog rada, jasno su definisane kao klasičan umetnički sastav    i u smislu muzičkog izraza i u smislu repertoara  bez  koketiranja sa danas popularnim  komercijalnim muzickim stilovima sto je na zalost sve češći slučaj kada su klasičari u pitanju.
Gudački kvartet „MISS“  je već punih šest godina aktivno prisutan u kulturnom životu Valjeva. Do sada je održao preko pedeset  koncerata i nastupao u svim značajnijim salama Beograda, Novog Sada  i drugih gradova Srbije.
Opširnije...
 


facebook
VALJEVO
Naselje Osolobodioci Valjeva 43/9
14000 Valjevo
tel: + 381 (0) 14 215 910
mob: + 381 (0) 60 505 8 606
e-mail: office@akterdesign.rs
NOVI SAD
Branimira Ćosića 7/15
21000 Novi Sad
mob: + 381 (0) 606 7 505
e-mail: office@akterdesign.rs
 
 
www.ugradu.info
www.kvartetmiss.com
www.nikad-heroin.com
www.tesnjarskeveceri.rs
www.muzika.edu.rs
www.vujicdivcibare.com
www.iso-system.rs
www.hausingcentar.org.rs
www.czk.rs
www.jazzfest.rs