Akter
O namaUslugeOglasavanjeScenski programKontakt
WEB  DESIGN
portfolio video radova
Graficki dizajn
AKTEATAR: NIKAD HEROIN
Nikad heroin"AKTeatar: NIKAD HEROIN" je edukativna pozorišna predstava nastala na osnovu istinitih ispovesti bivših zavisnika objavljenih na sajtu www.nikad-heroin.com. Kroz 4 faze kroz koje prolaze svi likovi, predstava objašnjava mehanizam ulaska u bolest zavisnosti, zablude i predrasude vezane za upotrebu narkotika i zavisnike uopšte, simptome, psihičke, fizičke i socijalne posledice bolesti, karakteristično ponašanje zavisnika, načine lečenja. Predstava "AKTeatar: NIKAD HEROIN" namenjena je pre svega mladima i njihovim roditeljima u cilju podizanja svesti o štetnosti zloupotrebe psihoaktivnih supstanci, ali je zbog svoje neobične dramske forme i umetničke vrednosti koju poseduje naišla na odličan prijem i kod publike koju čine ljubitelji teatra.

Predstava "Nikad heroin" nastala je kao pozorisni projekat amatera. Zahvaljujuci reakciji publike i zainteresovanosti kulturnih institucija i Kancelarija za mladih u zemlji, predstava je prerasla u profesionalni pozorisni projekat (sadasnju glumacku ekipu predstave cine profesionalni glumci). Tokom svog pozorišnog života, predstava je do sada igrana za ucenike i gradjanstvo 32 puta sirom Srbije (Sabac, Valjevo, Becej, Pozarevac, Vranje, Lazarevac, Arandjelovac, Topola, ....).

Gostovanje predstava  "AKTeatar: NIKAD HEROIN" može se realizovati u partnerstvu Kulturnog centra, Kancelarije za mlade, srednjih škola, Gradske uprave i Saveta za borbu protiv bolesti zavisnosti, ukoliko postoji u Vasem gradu.
 
facebook
VALJEVO
Naselje Osolobodioci Valjeva 43/9
14000 Valjevo
tel: + 381 (0) 14 215 910
mob: + 381 (0) 60 505 8 606
e-mail: office@akterdesign.rs
NOVI SAD
Branimira Ćosića 7/15
21000 Novi Sad
mob: + 381 (0) 606 7 505
e-mail: office@akterdesign.rs
 
 
www.ugradu.info
www.kvartetmiss.com
www.nikad-heroin.com
www.tesnjarskeveceri.rs
www.muzika.edu.rs
www.vujicdivcibare.com
www.iso-system.rs
www.hausingcentar.org.rs
www.czk.rs
www.jazzfest.rs